مزایای سرکه سیب
ساعت ٩:۱٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/٥/۱٩  
سرکه‎‎‎سیب‎‎ عصاره طبیعی‎ سیب است‎ کـه به‎ عنوان‎ یکی‎‎ از غـذاهـای‎ طبـیعـی کـامـل‎ شناخته‎‎ شدهاست‎ . این‎ نوع سرکه‎‎‎‎ از سیب‎ رنده شده تـهیـه مـی‎ شود به‎‎‎‎ این‎ صورت‎ که سیب‎ را رنده و عـصـاره آن‎ را جدا می‎‎ کـننـد و بـه‎ حـال‎ خـود مـی گذارند تا برسد اگـر ایـن‎ سـرکـه‎‎ بـه طور طبیعی‎ تهیه‎‎‎ شـود بـه رنـگ‎ قهـوه ای‎ روشـن‎ خواهدبود و اگر در برابر نور به‎‎ آن‎ نگـاه کنید در ته‎‎ ظرف‎ آن‎ ماده ای‎ تور ماننـد بـا رشته‎‎‎ های‎ ظریف‎ خواهید دید که مادر سـرکـه گویند. سرکه‎‎‎ سیب‎ هر چه بهتر و بیشتر رسیده باشـد مقدار مادر سرکه‎‎‎ تشکیل‎ شـده در تـه بـطری‎ بیشتر خواهد بود. باید دانست‎ سرکه‎ سیب‎ یک‎ منبـع‎ سـرشـار از پتاسیم‎ است‎. مواد سمی‎ و زاید بدن‎ به‎‎ کمک‎ سرکه سیـب‎ از بین‎ می‎ رود بهتر است‎ یک‎ قاشـق‎ چـایـخـوری‎ سرکه‎‎ سیب‎‎ با 170 سی‎‎‎ سی آب گوجه فرنگی یـا هویج‎ مخلوط شود. سرکه‎ سیب‎ باعث کاهش‎ زگیل‎ و خالهای‎ پوستـی‎ و رفع‎ ترک‎ های‎ پاشنه‎ پا و دست‎ می‎ شود. همچنین‎ برای‎ خارش‎ پوست‎ سر, خشکی‎ مـوهـا و شوره‎ سر موثرست‎. سرکه‎‎ سیب‎ باعث تقویت‎ دستگاه گوارش‎‎, کاهـش ناراحتی‎‎ کلیه‎‎ و مثانه می شود. افراد می‎ توانند برای‎‎‎ رفع‎ سنگهای صفراوی کوچک‎ شدن‎ غده‎ پروستات‎ و بـهبـود آرتـروز, رفع‎ یبوست‎ و جلوگیری‎‎ از خونریزی بینـی‎ از سرکه‎‎ سیب‎ استفاده کنند. نحوه‎‎‎ مصرف‎ سرکه سیب‎ بدین‎ صورت‎‎ است کـه دو قاشق‎ چایخوری‎ سرکه‎ خالـص‎ سیـب‎ را بـا یـک‎ قاشق‎ چایخوری‎ عسل‎ و یک‎ لیوان‎ پر آب‎ با هم‎ مخلوط و میل‎ کنید. ثابت‎ شده‎‎‎ که سرکـه سیـب‎ طبـیعـی‎‎ یـکـی از بهترین‎‎‎ عوامل‎ سالم‎ و شاداب‎ نگهداشتن بدن است‎. __________________